Programma


Voor het programma is een aparte website ingericht met een overzichtelijke matrix, waarin alle presentaties* zijn opgenomen.

Op de matrix zijn de programmalijnen in kleuren aangegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien welke presentaties gegeven worden binnen een bepaalde programmalijn. Sommige presentaties hebben 2 kleuren en vallen dus in 2 programmalijnen.
Per ronde zie je, (met de mouse-over) welke workshops er gegeven worden, met de naam van de 1ste presentator en zijn instelling.
Als je in de matrix op de presentatie klikt, krijg je een beschrijving van de inhoud van de workshops en de namen van (de eventuele ) mede-presentatoren en daarbij behorende instellingen.
De namen en beschrijvingen van de presentaties zijn overgenomen uit teksten van de presentatoren zelf; het CvI is niet verantwoordelijk voor eventuele onvolkomenheden.

Naast de presentatie "voor en door scholen" in het reguliere programma, zijn er ook presentaties van de Conferentiepartners Kennisnet, Sambo∼ICT en de MBO-Raad. Deze zijn herkenbaar aan het logo.

De "vendors" presentaties zijn ook opgenomen in het programma.
Deze vinden plaats in de Sidneyzaal.

 * Tot 13 januari 2012 kunnen er nog wijzigingen, zowel tekstueel, als in tijdsstip plaatsvinden.