zondag 18 maart 2012

De voorbereidingen, nu komt ook hier het CVI gevoel los.

Op de een of andere manier lopen de voorbereidingen voor deze conferentie wat uit de pas met mijn dagelijkse activiteiten.
Nou kan dat natuurlijk ook zijn omdat ik de eer heb zelfs 3 keer van de partij te zijn en dus drukker ben met stressen of alles wel in orde is, dan met zoeken naar leuke presentaties.
Zoeken jullie zelf maar tussen de 250 presentaties naar titels en inhoud, link en beschrijving van de presentaties waaraan ik mag deelnemen. Als commercieel speel je altijd zonder morren de 2e viool, daar is de organisatie heel consequent in.

Zoals Jef hiervoor al zei, is ook het bloggen op de conferentie een prachtige uitdaging . Netjes als ik ben, zoek ik niet alleen naar presentaties waar we de usual suspects tegenkomen. Zit te denken of ik toch alles van een thema pak….het nieuwe werken, flexibel werken, Bring your own device.
Maar ja..ik heb nog een paar dagen.

Een ding scheelt, tijdens  de eerste Keynote zullen er geen hele boeken doorgebladerd worden door diegenen die denken het nog even snel te kunnen doen.
Tip 1: bereid je thuis voor door je programma hier samen te stellen, want er moet nogal wat bewogen worden.
Dreigement 1: Als ik iemand zie die in een presentatie de filmpjes niet heeft meegenomen,  de presentatie in de bewerkingsstand laat staan of een rinkelende telefoon hoor. Dat kost je een rondje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten