donderdag 22 maart 2012

Rijn IJssel op vele plaatsen vertegenwoordigd

Deze onderwijsconferentie wordt opgeluisterd door vele studenten van Rijn IJssel die de organisatie helpen van dit evenement een succes te maken. Naast de presentaties is er nog veel meer te halen en brengen.

Bent u ze ook tegen gekomen de vriendelijke studenten van Orde & Veiligheid? Zij die u geholpen hebben bij het parkeerterrein en u de prachtige wandeling naar het hoofdgebouw van Rijn IJssel gewezen.
Het ontvangst en het scannen van uw badge door studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. U bent ze vast ook tegen gekomen bij een presentatie. Waar ze de presentator bij staan en de tijd in de gaten houden.

We zijn, als Rijn IJssel, heel benieuwd wat u vond van de openingsact? Het optreden van de studenten CIOS in de boksring op woensdag 21 maart.


En heeft u de studenten Pop & Sounddesign Leeways nog horen optreden? Was het niet uw smaak of was het gewoon te hard? Deze derdejaars studenten vonden het in ieder geval een geweldige ervaring in een mooie omgeving. Met dit optreden hebben ze de nodige studiepunten binnen gehaald.Geen opmerkingen:

Een reactie posten